Over ons

Begonnen in 2019

Uitzendbureau Z.O.N begon als antwoord voor het daklozenprobleem

Vanaf een jonge leeftijd ben ik al heel sociaal bewust geweest. Op mijn zestiende begon ik het een gewoonte te maken om altijd muntjes bij mij te hebben, voor het geval dat het werd gevraagd. Al snel begon ik lange gesprekken te voeren met daklozen, over hoe moeilijk het kon zijn en hoe graag zij wilden werken. Nachtopvang kost geld en niemand wil een dakloze aannemen.

Daaruit ontstond in 2019 het idee voor een uitzendbureau. Het economisch antwoord voor het daklozenprobleem. Een bedrijf dat voor hen opkwam en voor ze vocht om hen toch aan het werk te krijgen, met alle begeleiding die nodig is.

Vanaf toen is het een hobbelige weg geweest. Van klanten die niet betaalde, tot aan de sluiting van de horeca net voor dat een gemotiveerde dakloze aan het werk komt. Toch zijn wij heel ver gekomen en hebben wij veel geleerd.

Sindsdien zijn wij uitgebreid. Wij zijn een inclusief uitzendbureau. Wij helpen iedereen, dakloos of niet dakloos, afstand tot de arbeidsmarkt, of juist enorm ervaren en gespecialiseerd. 

Want de basis tot actieve participatie in de maatschappij begint met een baan en daar mag voor gestreden worden.

Wij kijken er naar uit om ons deel te doen, doe je mee?

Zunga Linger