Sociale missie

Uitzendbureau Z.O.N is een onderneming met een sociale missie. Wij geloven dat de weg naar onafhankelijkheid en gezond deelname in de maatschappij begint bij een baan. Ons doel is om gemotiveerde mensen een kans te bieden op een baan, ongeacht hun omstandigheden.

Uitzendbureau Z.O.N zet zich hard in voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die volledig rijp zijn voor re-integratie.

Heel lang was er een krapte in de arbeidsmarkt. Vacatures bleven langdurig open en er werd geklaagd over een tekort aan arbeidstalent. Dit terwijl een gigantische groep van getalenteerde en gemotiveerde potentiële werknemers opzoek waren naar een baan, maar ondanks hun zoektocht toch werden overgeslagen.

Economische daklozen zonder verslavingen, of juist ex-verslaafde die uren per dag bijna gratis werken bij de dagbesteding. Statushouders die nog Nederlands aan het leren zijn of ex-gedetineerde die wel eens de fout in zijn gegaan maar hun leven op orde willen brengen. Ze zijn klaar om hard te werken, zonder dat bedrijven zich zorgen hoeven te maken over hun persoonlijke situatie. Helaas krijgen ze deze kans vaak niet.

Deze groepen zijn enorm gemotiveerd om hun leven op orde te krijgen. Uitzendbureau Z.O.N wil in samenwerking met belanghebbende organisaties, steun bieden waar nodig en bemiddelen naar de perfecte baan.

Bij ons hebben minstens de helft van de uitzendkrachten afstand tot de arbeidsmarkt. Onze sociale missie staat voorop. Doe je mee?