Uitzendbureau Z.O.N.

Uitzendbureau

Z.O.N

Waarom Z.O.N

DE PERFECTE MATCH

Door de persoonlijke aanpak bij uitzendbureau Z.O.N zorgen wij er altijd voor dat je de perfecte werknemer ontvangt. Wij communiceren met de kandidaat over hun behoeftes en kwaliteiten om uit te komen op de baan die bij hen past. Daarna worden ze begeleidt, opgeleid indien nodig en bemiddelen wij deze baan. Zo komen de meest gemotiveerde en talentvolle kandidaten werken voor jouw bedrijf!

Contact

Tel: +316-182-4735

App: +316-182-4735

Email: zungalinger@uitzendbureauzon.nl

IG: uitzendbureauzon

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Bij uitzendbureau Z.O.N geloven wij in de persoonlijke aanpak. Door regelmatig te checken bij de kandidaat hoe het gaat, lossen wij problemen op voordat deze ontstaan


en verstrekken wij extra begeleiding indien nodig. Wij zorgen dat alles goed loopt zodat jouw werknemer zich kan concentreren op het leveren van goed werk.

TIJDWINST EN ENERGIEBESPARING

Door de werving en selectie aan ons over te laten, win je enorm veel tijd en bespaar je een hoop energie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het rekruteren, Wij leveren snel kwalitatieve werknemers wanneer jij dat nodig hebt, doen alle administratie, en zorgen er voor dat jij je nergens zorgen voor hoeft te maken.

629

MENSEN GEHOLPEN

2

AWARDS

132

SAMENWERKINGEN

67

Werknemers

Evenementen

SPEAKING EVENTS!

Heb je een idee? Zoek je hulp? Of wil je gewoon deel zijn van onze sociale beweging? Kom naar een van onze speaking events waar we iedereen ruimte geven om hun verhaal te doen en we daar. zijn om te helpen! Klik voor meer info.

Evenement timer

Laat ons je helpen we zijn er voor je!

Tel: +020-244-00-29

App: +020-244-00-29

Email: zungalinger@uitzendbureauzon.nl

IG: uitzendbureauzon

Copyright 2023 . All rights reserved to Norgah